joi, 6 februarie 2014

Neata! Azi n-am titlu. Nici macar n-am o tinta fixa. V-am vorbit acum cateva zile despre controlul populatiei si despre droguri. Toate meritele merg spre masoni.  Doar ca cei ce ne controleaza  nu ne pot lua lucrul cel mai important: ne nastem curati. Ne nastem  cu un suflet al nostru. Nimeni nu ne poate lua asta. Indiferent de ce se petrece in jurul nostru, sufletul ramane cartea noastra de identitate. Si sufletul asta e un fel de robotel, doar ca nu se incadreaza in niciun tipar. E foarte schimbator. Are nevoie de schimbare,de cunoastere,de informatii.,de tot ce-i nou, constructiv si benefic in viata noastra. In plus, sunt unice. N-au o forma, poate doar "caroseria" in care sunt imbracate - corpul nostru. Dar daca nu avem grija de corpul nostru, putem avea grija de suflet? E o intrebare cu multe intelesuri...
    Sa ne gandim ca sufletul e cea mai frumoasa casa in viziunea noastra. Iar corpul, e curtea, gradina in care se afla aceasta casa. Stim cu totii ca toata lumea are prieteni (indiferent de cum sunt acestia). Cati dintre acesti prieteni ar dori sa intre in cea mai urata curte posibila cautand o casa? Chiar daca e frumoasa, nimeni nu va sti de frumusetea ei, pana nu va fi vazuta. E ca si cum ai intra in curtea aia urata si te-ai afunda in mizerie si dezordine cautand...necunoscutul. Probabil o sa-mi spuneti ca toti. Dar nu-i asa. Bineinteles, exista persoane care nu tin cont de aspectul fizic. Si mi se pare un lucru bun, pentru ca o personalitate se formeaza in interior, nu afara. Insa, nu toata lumea-i asa. Uitati-va la cei cu dizabilitati. Cei saraci, amarati. Multa lume nu da doi bani pe ei. De ce? Pentru ca arata intr-un anumit fel. Sunt murdari, imbracati prost, nu pot face toate lucrurile cu aceeasi usurinta ca si voi. Lumea judeca dupa aparente. Poate tu nu judeci, dar cu siguranta vei fi judecat de altii.
    In ultimul an m-am schimbat radical..m-am maturizat si in timp m-am ghidat inconstient dupa niste principii adunate din diferite locuri..
- Nu judeca lumea dupa aparente.
- Ai grija de corpul tau : fa sport si ingrijeste-te din toate punctele de vedere, inseamna sanatate.
- Cauta cat mai multe informatii. Atunci cand stii ce cauti, poti fi uimit de cate poti descoperi.
- Aduna informatii pana ajungi sa cresti in ochii tuturor, dar mai ales ai tai ! Uimeste-te pe tine.
- Fii bun cu cei care merita.
- Invata sa fii tare ! Nu toti ne nastem tari, dar cu siguranta ne putem schimba !
- Construieste-ti singur taria de caracter. Fii corect !
- Renunta la persoanele care nu-ti aduc niciun beneficiu , sunt inutile.
- Renunta la orgoliu, fii tu insuti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu