duminică, 2 februarie 2014

Drogurile si masoneria

  M-am hotarat sa vorbesc despre droguri. Ele sunt prezente inca in antichitate, fiind considerate ca si astazi " oaze de placere" . Primul drog se pare ca a fost OPIUL ! Primele referiri despre folosirea acestuia apar pe Tablitele Sumeriene, avand circa 6000 de ani vechime, si era supranumit "planta fericirii".
 Razboiul Opiului a fost generat de francmasonerie, avand ca tinte Imperiul Britanic si China.
 Instrumentul prin care se realiza comertul opiului se pare ca a fost o companie formata din negustori si francmasoni scotieni, care apoi s-au afiliat Cavalerilor Sfantului Ioan din Ierusalim si Iezuitilor . Alti cercetători cred ca adevaratii proprietari ai companiei au fost familiile de bancheri din nordul Italiei, Nobilimea Neagra; oricum, între timp acestia isi mutaseră operatiunile la Londra.
Strategia a fost simpla: britanicii au generat o dependenta in masa a chinezilor de opiu, pana cand intreaga societate s-a prabusit devenind slaba si vulnerabila. O societate slaba devine mult mai usor de manipulat. Cu cat e mai mare, cu atat mai bine.
Acelasi rol il au si astazi drogurile, doar ca se gasesc sub multe alte forme, de la cele mai tari pana la droguri slabe, care au ajuns chiar sa fie legale. Cert e ca cele legale au efecte mult mai negative, in special asupra generatiei actuale. Pur si simplu ,oamenii(adolescentii in special)sunt spalati pe creier cu voia lor. Asta este scopul lor, ideea principala. Bosorogii nu-i ajuta la nimic, insa cei tineri reprezinta baza lor pentru tot ceea ce va urma.
Romania a devenit de cativa ani un centru politic extrem de important discutat si ravnit la nivel inalt.. Una din cauze o reprezinta descoperirea din 2003 din muntii Bucegi. Guvernul e doar o falsa masca a puterii ce se afla in spatele lui. Reprezinta doar un pion intr-o lupta mult mai mare care ne depaseste, iar drogurile nu fac decat sa ne tina jos. Ii ajuta pe tineri sa se separe, sa nu simta intregul dintr-un intreg, sa se simta individuali. Suntem multi si degeaba. Mesajele subliminale si influentele transparente, care de multe ori ne fac sa devenim cu voia noastra marionetele celor ce vor sa ne conduca, ne "ajuta" sa ne supunem inainte de vreme.
Un lucru e sigur : timpul curge in favoarea lor, iar metodele lor ne fac sa dormim ca niste oi intr-o turma fara stapan. Stapanii sunt ei si nu-s multi, dar sunt ai dracu' de destepti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu