sâmbătă, 1 februarie 2014

Controlul populatiei

Ne-ar fi mai usor sa credem ca incercarea lui Hitler de a extermina orice rasa impura e doar un episod urat ce tine de domeniul trecutului. Insa, exista si alte modalitati, prin care si alte state incearca sa reduca simtitor numarul populatiei intr-o anumita regiune sau chiar la nivel global.
   In cartea sa, "Visuri emergente" doctorul Leonard Horowitz, afirma ca in laboratoarele americane de arme biologice,in colaborare cu industria medicala a aceleiasi tari, s-a desfasurat un program cumplit ce a avut scop diminuarea drastica a populatiei. Horowitz prezinta dovezi ce demonstreaza ca homosexualii si afro-americanii din New York, San Francisco si Africa Centrala au fost tinta unor vaccinari impotriva hepatitei B cu seringi infectate cu virusul SIDA in stare activa ( Chiar prin intermediul ONU ) .
Tot Horowitz afirma ca intreaga generatie de tineri aparuta in urma perioadei postbelice a fost injectata cu vaccinuri impotriva poliomielitei, acestea crescand de pana la sapte ori riscul de a dezvolta cancer.
  Acelasi doctor explica si ca virusurile experimentale din vaccinurile administrate militarilor inainte de Razboiul din Golf sunt direct responsabile de sindromul care a afectat peste 200 000 de veterani si care inca se extinde in randul sotiilor si copiilor lor.
    Toate lucrurile astea ar trebui sa ne faca mai receptivi la tot ce se intampla in jur. Oare cum mai putem fi atacati? Se poate ca alimentele procesate excesiv cu substante chimice ( care aduc castiguri de mlioane in industriile fast-food) sa fie si ele o forma de manipulare si control al societatii? Mass-media se pare ca-si face treaba nemaipomenit de bine prin renumitele ei reclame, iar oamenii bine ancorati in propriul lor stil de viata ( si asa destul de dezordonat) cad usor in plasa acestei armate de "barbati in negru". Ramane un mare semn de intrebare....unde ar trebui sa ne simtim in siguranta?

3 comentarii: