sâmbătă, 10 mai 2014

Festin funebru


      Hai să indobitocim proştii ! Hai să ne indobitocim şi pe noi ! Hai să fim mai somnoroşi decât până acum ! Să ne dezlănţuim. Există droguri, curve, maşini de lux care ne fac cu ochiul la tot pasul. Se trag sfori pe bandă rulantă de la nimicuri si scursuri ale societăţii, la porcii din parlament şi su(s)puşii lor. De ce? Pentru că le e foame. Le e foame de bani, de avere, de putere, de influenţă.

     Hai să ne furăm între noi mai rău decât am facut-o până acum ! Să ne lăsăm pradă viciilor, să ne spargem capetele de pereţii caselor construite pe banii noştri. Să jucam şah cu pionii preşedintelui, iar când sare calul, să-l mai trecem o tura prin cartierele mărginaşe in care foamea urlă in maţele fiecarui copil nevinovat şi desculţ. Da, incă există asta, datorita lor !

    Vreau să merg la vânătoare in pădurile lui Ţiriac şi să împuşc o sută de porci. Nu, nu porci mistreţi, ci porci de birou, porci cu salarii plătite din veniturile părinţilor noştri . Aş sări cu paraşuta (de Udrea) de zece ori pe zi de la trei mii de metri altitudine şi aş inregistra zgomotul făcut de ţeasta ei gingaşa cand atinge cea mai inalta si dură bordură din Romania. Apoi aş ingropa-o în gropile de pe şoseaua principală. Un adevarat punct turistic, nu-i aşa ?

   Sunt mic şi nu înţeleg nimic, totuşi, eu vreau să mă ridic. Nu vreau să fiu condus de vaci, de porci mistreţi şi mercenari care şi-ar omorî familia pentru un pumn de bani. Fă-le jocul cu propriile tale reguli !



    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu